Koti luonnonläheisen Hannusjärven alueelta


Hannus Hills esittelee huippumodernit kodit puiston vieressä Hannusjärven alueella. Nämä kodit ovat näyttävä kokonaisuus. Hannus Hills edustaa modernia ja ekologista puurakentamista parhaimmillaan. Alueelle muodostuu neljän omakotitalon alue, joka sijaitsee aivan Espoonlahden sydämessä.

Hannus Hills-talo on valmiiksi suunniteltu niin ulkoa kuin sisältä. Materiaaleina käytetään huolella valittuja laadukkaita tuotteita. Talojen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2020.

Hannus Hillsin ideologia on luoda toimiva kokonaisuus huomioon ottaen modernin arkkitehtuurin merkityksellisimpiä näkökulmia kuten kestävyys, käyttökelpoisuus ja kauneus.

3D-kuvat

Hannusjärvi on rauhallinen ja turvallinen alue, joka sijaitsee aivan Espoonlahden keskustan tuntumassa. Hannusjärvi on vesistöjen lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alue yhdistää pikkukaupungin tunnelman ja hyvät palvelut luonnonläheiseen asumiseen, aivan metropolin sykkeessä. Alueen yhteydet paranevat entisestään, kun Espoonlahden metroasema valmistuu noin 1,2 km päähän rakennuspaikasta. Kaitaan metroasemalle on noin 1km.

Yhteys Helsinkiin on sujuvaa Länsiväylää pitkin, ja esimerkiksi lentokentälle ajo kestää noin 30 minuuttia Kehä III:a pitkin.

Puhdaslinjainen arkkitehtuuri ja toimivat pohjaratkaisut

Hannus Hills-omakotitalot on suunniteltu sisustusarkkitehti Teemu Saukkosen johdolla. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvalon hyödyntämiseen. Selkeä ja puhdaslinjainen muotokieli antaa koko alueelle raikkaan ja modernin ilmeen.

Talotoimittajana on

Terveellinen talo – ekopuutalon ominaisuudet Honkatalojen sivuilla